Acupunctuur bij een kinderwens.

 

Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen vanzelf.
Steeds meer koppels hebben vruchtbaarheidsproblemen en schakelen hulp in bij de huisarts/gynaecoloog, gespecialiseerde klinieken of aanvullende gezondheidszorg (integrative medicine of integrale zorg)

Acupunctuur richt zich op je hormoonbalans en menstruatiecyclus (zie ook menstruatie klachten). Bij een kinderwens stimuleert het de follikelgroei, de doorbloeding van de baarmoederwand en het verminderen van stress. Het combineren van acupunctuur met een fertiliteitstraject is mogelijk.

Acupunctuur kan een ondersteuning zijn bij:
  • Een natuurlijke zwangerschap
  • Herhaalde miskramen
  • Voorbereiding en ondersteuning bij IUI
  • Voorbereiding en ondersteuning bij IVF/ICSI traject
  • Voorbereiding en ondersteuning bij KID-traject
  • Vruchtbaarheid bij mannen, soms ligt het probleem niet bij de vrouw maar juist bij de verminderde zaadkwaliteit van de man.

 

De acupunctuur behandelingen worden vaak als zeer ontspannen ervaren. Naast de behandeling met acupunctuur geef ik je ook praktische tips waar je thuis mee aan de slag kunt. Soms is alleen acupunctuur niet voldoende en geef ik je een persoonlijk kruidenadvies om de acupunctuurbehandeling te ondersteunen.

Wil je graag weten wat acupunctuur voor jou kan betekenen, neem dan contact op. Ik beantwoord graag al je vragen. 
Je bent welkom!

Vakantie sluiting

De praktijk is gesloten vanwege de vakantie.
Vanaf 12 augustus is de praktijk weer geopend.
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken stuur dan een mail of whatsapp berichtje. In de week van 12 augustus neem ik dan contact met je op.

Groetjes Kim Boelens